Nutritionдың сапалық мониторингі » НШ№26 Кара-су
Zhambyl region
Меркі ауданы білім бөлімінің
"№26 Қара-су бастауыш мектебі"
Education Department of Kordai district
Reception room :
+7(72636) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72636) 23-11-37
Version for
visually impaired
» » Nutritionдың сапалық мониторингі
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
12
January
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
   №26 бастауыш мектебіндегі білім алушылардың тамақтану сапасына бағалау жөніндегі бракераж комиссия мүшелері асханаға рейд жүргізді. Комиссия мүшелері рейд барысында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісін жасады.  Мектепте 6 білім алушылар тегін тамақтанады. Мектепте асхана ертеңгі сағат 08.00-ден бастап 11.30-ға дейін жұмыс істейді.        Асхананың санитарлық жағдайы талапқа сай. Тазалық толық сақталған. Дайын өнім сапасы дұрыс. Тексеріс барысында тағамдардың салмағы нормаға сай,
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
12
January
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
   №26 бастауыш мектебіндегі білім алушылардың тамақтану сапасына бағалау жөніндегі бракераж комиссия мүшелері асханаға рейд жүргізді. Комиссия мүшелері рейд барысында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісін жасады.  Мектепте 6 білім алушылар тегін тамақтанады. Мектепте асхана ертеңгі сағат 08.00-ден бастап 11.30-ға дейін жұмыс істейді.        Асхананың санитарлық жағдайы талапқа сай. Тазалық толық сақталған. Дайын өнім сапасы дұрыс. Тексеріс барысында тағамдардың салмағы нормаға сай,
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі  12.01.2024
12
January
2024
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі 12.01.2024
   №26 бастауыш мектебіндегі білім алушылардың тамақтану сапасына бағалау жөніндегі бракераж комиссия мүшелері асханаға рейд жүргізді. Комиссия мүшелері рейд барысында тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісін жасады.  Мектепте 6 білім алушылар тегін тамақтанады. Мектепте асхана ертеңгі сағат 08.00-ден бастап 11.30-ға дейін жұмыс істейді.        Асхананың санитарлық жағдайы талапқа сай. Тазалық толық сақталған. Дайын өнім сапасы дұрыс. Тексеріс барысында тағамдардың салмағы нормаға сай,
Ұсынымдар
20
August
2021
Ұсынымдар
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу  жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялар)  мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар  1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері:  - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін;  - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне